Tagrenovering udført af professionelt firma

Hvis dit tag trænger til en kærlig hånd, så kontakt os for at få hjælp til en tagrenovering. Hos Brønnum tømrer og snedker tilbyder vi alt inden for tømrer- og snedkerbranchen. Vi kommer mest i og omkring Herlev, Ballerup og København, men kører også gerne uden for disse områder.

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering, hvorfor vi kan løse enhver opgave på nær tagpap. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du drømmer om at få foretaget en renovering af tag. Vores firma er kendetegnet ved at være effektive og levere løsninger af høj kvalitet hver gang.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis vi skal komme og lægge nyt tag hos dig, garanterer vi gode priser. Vi sørger nemlig for at være så billig som mulig, så alle kan være med på vores prisniveau. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang samt valget af materialer. Dog løser vi både store og små former for tagrenovering, alt fra komplet udskiftning til nyt tag og til mindre reparationer af utætheder.​

Oplever du problemer med dit tag, er det en god idé at reagere hurtigt, da små skader ellers kan føre til mere alvorlige skader. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe kunder. Vi efterlader altid resultater af høj kvalitet, og vi overholder naturligvis alle vores aftaler.

Ring for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tagrenovering hos dig, så kontakt os med det samme. Hos os er alle kunder og opgaver velkomne.

Vi kan kontaktes på telefon 71 90 00 89 eller på mail kontakt@toemrerbronnum.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.​

​Indhent et tilbud​

... det er helt og aldeles gratis!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brønnum Tømrer og Snedker kan være dig behjælpelig med følgende arbejdsopgaver

ADresse

Brønnum Tømrer og Snedker

Gåseholmvej 79. 3. tv.
​2730 Herlev

Kontakt

Tlf.: 71 90 00 89

Mail: kontakt@toemrerbronnum.dk

CVR: 30331990

Skriv til os

Såfremt du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker et gratis prisoverslag, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt