Renovering af hus kan vi også stå for

Drømmer du om en husrenovering, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Brønnum tømrer og snedker tilbyder vi nemlig professionel renovering af hus hos alle kunder i og omkring Herlev, Ballerup og København.

I forbindelse med renovering af huse står vi gerne for hele totalentreprisen, hvor vi koordinerer hele processen for dig. På den måde skal du ikke selv ud at finde andre håndværkere. Vi har faste og kompetente samarbejdspartnere, der kan løse de opgaver, vi ikke selv mestrer.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Skal vi stå for totalentreprisen ved ombygning af dit hus, kommer vi ud og giver et godt tilbud på hele projektet. Det er derfor ikke muligt at give en konkret pris på en tilbygning til et hus, da det varierer fra opgave til opgave. Dog stræber vi altid efter at være en billig tømrer, der tilbyder attraktive priser til alle kunder.​

Vi har stor erfaring med renovering af huse, hvorfor vi kan løse både større og mindre opgaver. Uanset om du skal have foretaget en lille renovering af dit hjem eller drømmer om en tilbygning til dit sommerhus, så står vi altså klar til at hjælpe. Hos os er du garanteret høj kvalitet og resultater efter dine ønsker.

Kontakt os og få et godt tilbud

Skal vi give et godt tilbud på dit drømmeprojekt, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med alle kundetyper.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på telefon 71 90 00 89 eller på mail kontakt@toemrerbronnum.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.​

​Indhent et tilbud​

... det er helt og aldeles gratis!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brønnum Tømrer og Snedker kan være dig behjælpelig med følgende arbejdsopgaver

ADresse

Brønnum Tømrer og Snedker

Gåseholmvej 79. 3. tv.
​2730 Herlev

Kontakt

Tlf.: 71 90 00 89

Mail: kontakt@toemrerbronnum.dk

CVR: 30331990

Skriv til os

Såfremt du har spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker et gratis prisoverslag, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt